ONZE INNOVATIE
DOOR R&D

Onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling bestaat uit specialisten in disciplines als mechanische engineering, elektrisch design, ergonomie en softwareontwikkeling.

Innovatie, efficiëntie, milieu-impact en kwaliteit zijn enkele doelen die onze ingenieurs voor ogen staan bij de ontwikkeling van de beste oplossingen voor een hele reeks toepassingen in de afval- en recyclingbranche&.
Deze benadering is de sleutel tot de voortrekkersrol die de Terberg RosRoca Group speelt op zijn werkterrein door voortdurend oplossingen te ontwikkelen die benchmarks in de industrie worden.

Zo wordt de nieuwe generatie containerbeladingsystemen van Terberg Machines onder meer gekenmerkt door zeer geavanceerde elektronica, een brandstofefficiënt design en fantastische ergonomische eigenschappen.

Innovatie komt duidelijk tot uiting in het ontwerp van onze oplossingen. Tijdens de ontwikkeling werken we nauw samen met specialisten om ervoor te zorgen dat we ons op de nieuwste trends en technologieën richten teneinde de juiste balans te vinden tussen aantrekkelijk design, eenvoudige productie, kostprijs en eenvoudige toegang voor onderhoud.
Onze designs worden in 3D ontworpen en gevalideerd met gebruik van PTC Creo en Windchill.

Stel een vraag

Stel uw vraag hier

Originele onderdelen

Levering wereldwijd binnen 48 uur

Gebruikte voertuigen

Browse onze selectie van
Gebruikte voertuigen

Bel Terberg Machines

Praat met een van onze verkoopadviseurs

Openingstijden: 9.00 - 17.00 uur > CET ma-do

Openingstijden: 9.00 - 13.00 uur > CET vrijdag

+31 30 21 00 600