DE TERBERG ROSROCA GROUP

Wij zijn onderdeel van de Terberg RosRoca Group, synoniem voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige, robuuste en betrouwbare producten, geproduceerd volgens de hoogste normen met gebruik van de meest geavanceerde technologie en componenten die vandaag de dag in fabrieken in heel Europa te vinden zijn.

Deze producten worden wereldwijd gebruikt in de afvalinzamelingssectoren voor verwerking en recycling. Strenge tests, zorgvuldig ontwerp en productietechnologie van wereldklasse waarborgen dat de producten van een continu hoge kwaliteit zijn, in overeenstemming met de waarden van het merk.

Terberg RosRoca heeft bedrijfsdivisies opgericht in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, België, Frankrijk, Nederland, Polen en Verenigde Staten in samenwerking met een uitgebreid en groeiend netwerk van distributeurs wereldwijd.

De Terberg RosRoca Group heeft de beste mensen in dienst die in de branche te vinden zijn, en biedt hun een solide fundament waarop zij een reputatie hebben opgebouwd voor kwaliteitsproducten, uitstekende service en efficiënt en eerlijk zakendoen.

De Terberg RosRoca Group is de milieudivisie van de wereldwijde Terberg Group, een familiebedrijf dat vandaag de dag werk biedt aan meer dan 2.500 mensen wereldwijd. De Terberg RosRoca Group gaat er (zoals elke divisie van de Terberg Group) prat op aandacht voor detail te hebben en werkelijk begrip en kennis van uw zakelijke behoeften.

In het hele groeiproces heeft de Groep ernaar gestreefd de karakteristieken van wat na meer dan 140 jaar nog steeds heel sterk een familiebedrijf is, vast te houden. De Terberg RosRoca Group is hier erg trots op en een belangrijk aspect van deze aanpak is het unieke “Terberg-gevoel” dat klanten ervaren in hun contact met de bedrijven en het personeel van de Groep.

In zijn 140-jarige bestaan is de Terberg Group voortdurend sterk blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling, in het begrip van klantenwensen en in het aantrekken van de juiste mensen om de voortrekkersrol van de Terberg RosRoca Group (en de Terberg Group) op hun markten te behouden.

Dit heeft een positief effect op de service die de Groep onze klanten biedt, een service die persoonlijk, vriendelijk, betrouwbaar en begripvol is.

Het is de ambitie van de Terberg RosRoca Group om nog jaren als een onafhankelijke groep te blijven opereren en door te gaan met het innoveren, verbeteren en ontwikkelen van zijn producten en services om klanten over de hele wereld optimaal tevreden te stellen.

Innovatieve oplossingen, hoge kwaliteit. Robuust. Betrouwbaar. Efficiënt. Duurzaam

INNOVATIEVE ECO-TECHNOLOGIE TERBERG ROSROCA GROUP

Stel een vraag

Stel uw vraag hier

Originele onderdelen

Levering wereldwijd binnen 48 uur

Gebruikte voertuigen

Browse onze selectie van
Gebruikte voertuigen

Bel Terberg Machines

Praat met een van onze verkoopadviseurs

Openingstijden: 9.00 - 17.00 uur > CET ma-do

Openingstijden: 9.00 - 13.00 uur > CET vrijdag

+31 30 21 00 600