GEMENGDE INZAMELING
VRAAGT OM FLEXIBELE OPLOSSINGEN

Routes met gemengde inzameling van containers kunnen hun eigen unieke uitdagingen met zich meebrengen. Verschillende containermaten, verschillende liphoogtes, variërende dekselvormen en een groot aantal typen kamladers.

Hierdoor kan de keuze van een geschikt containerbeladingsysteem een echt hoofdpijndossier worden.

Gelukkig is ons brede assortiment aan gesplitste containerbeladingsystemen perfect geschikt voor gemengde inzameling, sterk genoeg om bedrijfscontainers aan te kunnen en toch met de flexibiliteit om een breed assortiment aan huisvuilcontainers te kunnen hanteren.
Onze R&D-teams houden rekening met EN840.1, EN840.2 en EN840.3 gedurende de ontwikkelingsfase, zodat onze containerbeladingen compatibel zijn met het gros van de containers die vandaag de dag op de markt zijn.

Of u nu een van onze premium gesplitste hydraulische of elektrische beladingen of een van onze basis hydraulische beladingen neemt, u bent verzekerd van een betrouwbare, robuuste oplossing VOOR GEMENGDE ROUTES.

Visual

PREMIUM GESPLITST ELEKTRISCH
VOOR EFFICIËNTE EN GELUIDSARME INZAMELING

De OmniDEL (E) serie heeft automatische elektrische containerbeladingen met lage inworp op laagspanning. Dit zijn de beste die momenteel verkrijgbaar zijn voor het verzamelen van grote volumes huisvuilcontainers met wielen en bovendien in staat zijn om bedrijfsafvalcontainers te hanteren.

De elektrische OmniDEL is beschikbaar in een opgesplitste dubbele en driedubbele (70/30) uitvoering. Hij biedt functies als automatische moduswissel om naadloos te schakelen tussen automatische huisvuilcontainerinzameling en bedrijfscontainerinzameling, wanneer een van beide containers aangeboden wordt, terwijl met de ‘Sonar Anti-Spillage’-functie ‘kleverige’ materialen volledig uit containers worden verwijderd.

Net als bij al onze automatische containerbeladingen, beschikt de OmniDEL standaard over onze gepatenteerde achterkantbeveiliging (RPD) om te zorgen voor conformiteit met EN1501.5.
De plaatsing van de sensoren zorgen dat de containerbeladingstoel stopt met bewegen als er een persoon (of andere belemmering) is gedetecteerd binnen het werkgebied wanneer de container boven de 1000 mm komt.

Visual

INSTAPNIVEAU HYDRAULISCHE
containerbeladingen. VOOR WANNEER
HET OM KOSTEN & EENVOUD DRAAIT

Wanneer u een containerbelading nodig hebt die goede prestaties combineert met lage kosten en eenvoudige bediening.
Wij begrijpen dat de eisen en het budget van iedereen anders is, dus wij ontwikkelen en bieden containerbeladingssystemen voor iedere behoefte.

Onze hydraulisch bediende containerbeladingen bieden robuuste oplossingen die veel van de mechanische functies bevat die te vinden zijn op onze volledige uitgeruste containerbeladingssystemen en deze combineert met een eenvoudige bediening en besturing.

View entry level hydraulic lifts

PREMIUM GESPLITST HYDRAULISCH
EFFICIËNT, SOLIDE PRESTATIES

Ons assortiment aan premium gesplitste hydraulische beladingen omvat onder andere de zeer populaire OmniDEL-serie.
Een automatische containerbelading met lage inworp met veel functies biedt een ideale oplossing voor gemengde en huisvuilinzamelingsroutes. De OmniDEL is beschikbaar in gesplitste dubbele, driedubbele en 50:50 uitvoering en is geschikt voor ieder type vuilniswagen.

Functies als automatische moduswissel om naadloos tussen automatische huisvuilcontainerinzameling en bedrijfscontainerinzameling te schakelen verhogen de efficiëntie, terwijl met de ‘Sonar Anti-Spillage’-functie ‘kleverige’ materialen volledig uit containers worden verwijderd.

Vergeet niet de OmniDEKA, het broertje met hoge inworp van de OmniDEL, die een uitstekende hoppercapaciteit biedt, plus bediening met automatische 4-wielsherkenning en cyclusvertraging, automatisch schudden en natuurlijk dezelfde RPD (rear protective device) als bij al onze automatische containerbeladingen.

See our range of Premium Hydraulic Lifts

COMPLETE FLEXIBILITEIT. MULTIFUNCTIONEEL CONTAINERBELADINGSYSTEMEN VOOR GEMENGDE ROUTES

INNOVATIEVE ECO-TECHNOLOGIE TERBERG ROSROCA GROUP

Stel een vraag

Stel uw vraag hier

Originele onderdelen

Levering wereldwijd binnen 48 uur

Gebruikte voertuigen

Browse onze selectie van
Gebruikte voertuigen

Bel Terberg Machines

Praat met een van onze verkoopadviseurs

Openingstijden: 9.00 - 17.00 uur > CET ma-do

Openingstijden: 9.00 - 13.00 uur > CET vrijdag

+31 30 21 00 600