EFFICIËNT INZAMELEN
HUISVUILCONTAINERS

De inzameling van huisvuilcontainers vraagt om efficiëntie; bij het ophalen van grote aantallen containers op drukke routes telt elke seconde.

Daar bewijst ons brede assortiment van containerbeladingsystemen zijn waarde, omdat deze systemen voor een groot scala aan huisvuilcontainers inzetbaar zijn.

Hoge inworp, lage inworp, automatisch, handmatig en alles daar tussenin, onze containerbeladingsystemen werken allemaal efficiënt en veilig.

Ons assortiment aan elektrische automatische containerbeladingen bieden oplossingen die tijd besparen en het brandstofverbruik aanzienlijk verminderen.

Onze meer elementaire hydraulisch bediende containerbeladingen bieden robuuste oplossingen met ongeëvenaarde veiligheid en productiviteit.

U vindt hier meer informatie over op het assortiment.

Visual

OMNIDEL ELEKTRISCHE CONTAINERBELADINGEN
VOOR EFFICIËNTE EN GELUIDSARME
INZAMELING VAN HUISVUILCONTAINERS

De OmniDEL (E) serie heeft automatische elektrische containerbeladingssystemen met lage inworp op laagspanning. Dit zijn de beste die momenteel verkrijgbaar zijn voor het verzamelen van grote volumes huisvuilcontainers met wielen en bovendien in staat zijn om bedrijfsafvalcontainers te hanteren.

De elektrische OmniDEL is beschikbaar in een opgesplitste dubbele en driedubbele (70/30) uitvoering. Hij biedt functies als automatische moduswissel om naadloos te schakelen tussen automatische huisvuilcontainerinzameling en bedrijfscontainerinzameling, wanneer een van beide containers aangeboden wordt, terwijl met de ‘Sonar Anti-Spillage’-functie ‘kleverige’ materialen volledig uit containers worden verwijderd.

Learn more about our Electric Binlifts
Visual

INSTAPNIVEAU HYDRAULISCHE
containerbeladingen. VOOR WANNEER
HET OM KOSTEN & EENVOUD DRAAIT

Wanneer u een containerbelading nodig hebt die goede prestaties combineert met lage kosten en eenvoudige bediening.
Wij begrijpen dat de eisen en het budget van iedereen anders is, dus wij ontwikkelen en bieden containerbeladingssystemen voor iedere behoefte.

Onze hydraulisch bediende containerbeladingen bieden robuuste oplossingen die veel van de mechanische functies bevat die te vinden zijn op onze volledige uitgeruste containerbeladingssystemen en deze combineert met een eenvoudige bediening en besturing.

View entry level hydraulic lifts
Visual

Hoge inworp
Hoge prestaties
OmniDEKA

Wij introduceren onze geweldige gesplitste automatische containerbelading met hoge inworp, de OmniDEKA.

Het ultieme resultaat van totaal nieuwe intensieve ontwikkeling die een frisse kijk geeft op de manier waarop een automatische containerbelading met hoge inworp moeten worden gebouwd.

De OmniDEKA zit boordevol met functionaliteit, flexibiliteit en extra's, allemaal gebouwd op een fundament van jarenlange ervaring, ontwikkelingen van containerbeladingsontwerpen en feedback van klanten.

De OmniDEKA. Hoge inworp. Hoge prestaties. Minimale inspanning.

More on OmniDEKA

We investeren voortdurend in innovatie, verbeteringen in de bedrijfsprocessen en optimalisatie van ons distributienetwerk om te voldoen aan de vereisten van onze internationale markt

INNOVATIEVE ECO-TECHNOLOGIE TERBERG ROSROCA GROUP

Stel een vraag

Stel uw vraag hier

Originele onderdelen

Levering wereldwijd binnen 48 uur

Gebruikte voertuigen

Browse onze selectie van
Gebruikte voertuigen

Bel Terberg Machines

Praat met een van onze verkoopadviseurs

Openingstijden: 9.00 - 17.00 uur > CET ma-do

Openingstijden: 9.00 - 13.00 uur > CET vrijdag

+31 30 21 00 600